Uber Drivers Forum banner
  • If you have joined UberPeople.net because your Uber account was hacked, you've likely been taken in by a scam. Please read this before starting a thread on this subject.

W końcu mam dziwną historię do opowiedzenia

667 views 24 replies 13 participants last post by  Deegizzle  
#1 · (Edited)
Pięć minut jazdy, wychodzi z klubu, sama.

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, blond włosy, ładna twarz, świetna figura… „Cześć, opowiedz mi historię swojego życia, w skrócie.“

:::Krótka historia o moich dzieciach, historii pracy itp.:::

Ona odwzajemnia, oboje nawiązujemy kontakt, ponieważ oboje jesteśmy po rozwodzie.

Podjeżdżamy pod dom, „Czy chcesz wejść do środka i uprawiać ze mną seks?“

Byłem oszołomiony, ale cóż, cokolwiek, byłem w lekkiej suszy, choć głównie narzuconej sobie, więc dałem jej to, czego potrzebowała. Trzeba przyznać, że czuję wstyd, mimo że prawdopodobnie od razu trafi do mojej czołowej trójki wszechczasów. 🤦🏾‍♂️😂

#2 ·
Ubiegłej nocy, trzy minuty jazdy, wychodzi z klubu, sama.

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, około 165 cm, blond włosy, ładna twarz, świetna figura, gorąca laska, prawdopodobnie trochę poza zasięgiem 45-letniej wersji mnie...
„Cześć, opowiedz mi historię swojego życia, w skrócie.”

::: Krótka historia o moich dzieciach, historii pracy itp. :::

Ona odwzajemnia, oboje nawiązujemy kontakt, ponieważ oboje jesteśmy po rozwodach.

Podjeżdżamy pod dom, „Czy chcesz wejść do środka i uprawiać ze mną seks?”

Byłem oszołomiony, ale hej, cokolwiek, byłem w małej suszy, chociaż głównie narzuconej sobie, więc dałem jej to, czego potrzebowała. Przedstawiliśmy się formalnie w jej domu, a ona natychmiast zaczęła się rozbierać, kazała mi pomóc jej zdjąć sukienkę, a potem zaprowadziła mnie do swojej sypialni.

Trzeba przyznać, czuję wstyd, mimo że prawdopodobnie od razu trafi do mojej pierwszej trójki wszechczasów. 🤦🏾‍♂️😂

Bez wątpienia najdziksza rzecz, jaka mi się kiedykolwiek przytrafiła podczas tej pracy. Czułem się, jakbym był w filmie czy coś.

...och i tak, trzymałem licznik włączony, bo jebać to.
To nie jest historia. To marzenie rozwodnika..haha. świetna historia. Potem obudziłeś się dzisiaj. Aplikacja mówi 20 dolarów napiwku.

#4 · (Edited)
To nie jest historia. To jest marzenie rozwiedzionego faceta..haha. Świetna historia. Potem obudziłeś się dzisiaj. Aplikacja mówi 20 dolarów napiwku.
Haha, bez napiwku, ale chciała wymienić się numerami na następny raz, więc chyba się liczy.

Uber chce swojej prowizji w wysokości 60% 😁
Bez prowizji, ale Uber faktycznie później zabrał dodatkowe pieniądze, które zarobiłem na kursie, który trwał znacznie dłużej niż powinien. Nigdy wcześniej nie widziałem tej wiadomości. „Nietypowa aktywność” z Indeed.

Image

I tak, zdaję sobie sprawę, że się tu obnażam, bo nie wytrzymałem zbyt długo. Jak powiedziałem, byłem w okresie posuchy, więc myślę, że dałem radę. 🤣

#5 ·
Haha nie, napiwku, ale chciała wymienić się numerami na następny raz, więc chyba to się liczy jako coś.

Bez opłat, ale Uber później zabrał dodatkowe pieniądze, które zarobiłem na podróży trwającej znacznie dłużej niż powinna. Nigdy wcześniej nie widziałem tej wiadomości. „Nietypowa aktywność” faktycznie.
View attachment 770549
I tak, zdaję sobie sprawę, że się tu obnażam, bo nie wytrzymałem zbyt długo. Jak powiedziałem, byłem na diecie, więc myślę, że dałem radę. 🤣
OMG, „nietypowa aktywność”, Uber wie wszystko! Zbyt śmieszne!

#6 ·

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, około 165 cm, blond włosy, ładna twarz, świetna figura, laska, prawdopodobnie trochę poza zasięgiem 45-letniej wersji mnie...

Ona odwzajemnia, oboje się dogadujemy, bo oboje jesteśmy po rozwodzie.

Podjeżdżamy pod dom, a nagle ona znikąd pyta: „Nooooo… czy chciałbyś wejść do środka i uprawiać ze mną seks?”

Byłem oszołomiony, ale hej, cokolwiek, byłem w lekkiej suszy, choć w większości narzuconej sobie, więc dałem jej to, czego potrzebowała. Przedstawiliśmy się formalnie w jej domu, a ona natychmiast zaczęła się rozbierać, kazała mi pomóc jej zdjąć sukienkę, a potem zaprowadziła mnie do swojej sypialni.

Trzeba przyznać, czuję wstyd, mimo że prawdopodobnie od razu trafi do mojej czołowej trójki wszechczasów. 🤦🏾‍♂️😂

Bez wątpienia najdziksza rzecz, jaka mi się kiedykolwiek przytrafiła podczas tej pracy. Czułem się, jakbym był w filmie czy coś.

…och i tak, trzymałem włączony licznik, bo jebać to.
cholera, szczęściarz bracie

#7 ·

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, około 165 cm wzrostu, blond włosy, ładna twarz, świetna figura, laska, prawdopodobnie trochę poza zasięgiem 45-letniej wersji mnie...

:::Krótka historia o moich dzieciach, historii pracy itp.:::

Ona odwzajemnia, oboje nawiązujemy kontakt, ponieważ oboje jesteśmy po rozwodzie.

Podjeżdżamy pod dom i nagle ona znikąd pyta: „Więc… chciałbyś wejść do środka i uprawiać ze mną seks?”
Wow? To się naprawdę nie dzieje. Musisz być przystojniakiem.

#11 · (Edited)
Zaktualizuj swój kalendarz. To nie 1 kwietnia.
Człowieku, nie będę kłamać, trochę żałuję, że to nie ja to wymyśliłem. Przez jakiś czas utrzymywałem dyscyplinę i celowo trzymałem się na uboczu, praktykując celibat przez prawie dwa lata i ciesząc się życiem wolnym od stresu i kobiet, ale teraz, gdy to spotkanie miało miejsce, nie mogę przestać myśleć o ponownym spotykaniu się z gorącymi kobietami. To był cios. 😂

#13 ·
Mnóstwo historii z dreszczykiem z lat o pasażerach trzeźwiejących następnego dnia, wzywających policję, a następnie oskarżających o gwałt...
Zakładam, że ma nagranie z kamery samochodowej z jej zaproszenia, które powinno chronić przed fałszywymi oskarżeniami, a czasem trzeba po prostu zaryzykować, jeśli chce się cieszyć życiem.

#16 ·

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, około 165 cm, blond włosy, ładna twarz, świetna figura, gorąca laska, prawdopodobnie trochę poza zasięgiem 45-letniej wersji mnie...

Podjeżdżamy pod dom, a nagle ona znikąd pyta: „Nooooo… czy chciałbyś wejść do środka i uprawiać ze mną seks?”

Byłem oszołomiony, ale hej, cokolwiek, byłem w lekkiej suszy, choć w większości narzuconej sobie, więc dałem jej to, czego potrzebowała. Formalnie się przedstawiliśmy w jej domu, a ona natychmiast zaczęła się rozbierać, kazała mi pomóc jej zdjąć sukienkę, a potem zaprowadziła mnie do swojej sypialni.

Trzeba przyznać, czuję wstyd, mimo że prawdopodobnie od razu trafi do mojej czołowej trójki wszechczasów. 🤦🏾‍♂️😂

…och, i tak, trzymałem licznik włączony, bo jebać to.
Stary, powinieneś był z nią popracować, dopóki nie będziesz mógł znowu, a następnym razem na Boga
ZRÓB JAKIEŚ ZDJĘCIA!!!!!

#17 ·
Człowieku, powinieneś był z nią pracować, dopóki nie będziesz mógł znowu, a następnym razem, na Boga
ZRÓB KILKA ZDJĘĆ!!!!!
Haha, nie. Nie powiedziałem tego w oryginalnym poście, ale to był szczyt pieniędzy w sobotni wieczór. Brat chciał jak najszybciej wrócić do pieniędzy. lol

Byłem nawet trochę zirytowany, że miałem przygotowaną fajną przejażdżkę za 40 dolarów na 25 minut, kiedy poprosiła, żebym musiał pozwolić klientowi anulować. 😂

#21 ·
Zeszłej nocy, trzy minuty jazdy, wychodzi z klubu, sama.

Piękna pasażerka wsiada do samochodu, szczupła biała dziewczyna, wczesne do połowy lat 30, około 165 cm, blond włosy, ładna twarz, świetna figura, gorąca laska, prawdopodobnie trochę poza zasięgiem 45-letniej wersji mnie... „Cześć, opowiedz mi historię swojego życia, w skrócie.”

::: Krótka historia moich dzieci, historii pracy itp. :::

Byłem oszołomiony, ale hej, cokolwiek, byłem w lekkiej suszy, choć w większości narzuconej sobie, więc dałem jej to, czego potrzebowała. Przedstawiliśmy się formalnie w jej domu, a ona natychmiast zaczęła się rozbierać, kazała mi pomóc jej zdjąć sukienkę, a potem zaprowadziła mnie do swojej sypialni.

...och i tak, trzymałem licznik włączony, bo jebać to.
Wstyd? Dlaczego?

#23 · (Edited)
Wstyd? Dlaczego?
Wstyd nie był właściwym słowem. Po prostu rozczarowany, że straciłem koncentrację. Powiedziałem sobie, że już nie będę uprawiał bezsensownego seksu. Był czas, niedawno, kiedy byłem męskim łowcą przygód, różne dziewczyny na każdy dzień tygodnia, tego typu rzeczy.

Oszczędzałem się, nie próbowałem, wszystko z zamiarem, żeby tego nie robić ponownie, dopóki nie zacznę się poważnie z kimś umawiać i nie będę tylko próbował się z kimś przespać.