Uber Drivers Forum banner

Radar Podróży

191 views 13 replies 10 participants last post by  shank7256  
#1 ·
Czy ktoś jeszcze ma problemy z tym, że większość jego zgłoszeń przechodzi przez Trip Radar? Teraz Lyft oferuje to, 2/3 moich przejazdów w ciągu ostatnich dwóch tygodni odbyło się przez Radar i ciągle przegapiam przejazdy, ponieważ chyba nie jestem wystarczająco szybki.

#2 ·
Czy ktoś jeszcze ma problemy z tym, że większość jego zgłoszeń przechodzi przez Trip Radar. Teraz Lyft oferuje to 2/3 moich przejazdów w ciągu ostatnich dwóch tygodni odbyło się przez Radar i ciągle tracę przejazdy, ponieważ chyba nie jestem wystarczająco szybki.
Jeśli nie możesz jeździć dla obu jednocześnie, to nie zarabiasz dobrych pieniędzy.

#3 ·
... Ciągle przegapiam kursy, bo chyba nie jestem wystarczająco szybki.
Musisz używać Mystro, to był jedyny sposób, w jaki mogłem otrzymywać prośby o Trip Radar.

To nie jest reklama, tylko czyste fakty.

I tak, prawie większość moich kursów na Uberze pochodzi stamtąd, mówią, że to dlatego, że jestem Blue, ale myślę, że to bzdury.

#12 ·
Aplikacja Lyft ma straszną wadę projektową. Brakuje mi również około jednej trzeciej moich zleceń Lyft. Jeśli aplikacja Lyft nie jest Twoim aktywnym ekranem, gdy otrzymasz zlecenie Lyft, musisz znaleźć i kliknąć bańkę Lyft, co otwiera ekran z pytaniem, czy chcesz „otworzyć aplikację, czy przejść do trybu offline”. Klikasz „otwórz aplikację”, a następnie możesz zobaczyć zlecenie, które lubię przeczytać przed zaakceptowaniem. Często nie możesz wykonać tych kroków w ciągu sześciu lub około sekund, które masz na zaakceptowanie zlecenia, więc je tracisz.

To jest naprawdę głupie. Po kliknięciu bańki Lyft powinien po prostu otworzyć aplikację, abyś mógł przeczytać zlecenie. Jeśli chcesz przejść do trybu offline, możesz to zrobić z poziomu aplikacji...

Uber oczywiście automatycznie wyświetla zlecenie na ekranie. Wystarczy przeczytać i wybrać akceptuj lub odrzuć. Nie ma potrzeby wyszukiwania i nawigacji. Gdyby Lyft kiedykolwiek rozmawiał z kierowcami, można by pomyśleć, że wiedzieliby, że ich aplikacja jest wadliwa.

#14 ·
Czy ktoś jeszcze ma problemy z tym, że większość jego zleceń przechodzi przez trip radar. Teraz Lyft oferuje to 2/3 moich przejazdów w ciągu ostatnich dwóch tygodni odbyło się przez radar i ciągle przegapiam zlecenia, bo chyba nie jestem wystarczająco szybki.
Nie cytuj mnie, ale wierzę, że liczba zleceń radarowych zależy od tego, jak niskie są Twoje wskaźniki akceptacji. Ci, którzy najwięcej wybierają, będą otrzymywać coraz więcej zleceń radarowych zamiast ekskluzywnych. Ja również mam znacznie więcej zleceń radarowych niż ekskluzywnych.