Uber Drivers Forum banner

Czy masowe sterowniki nie mogą już oferować przejazdów w New Hampshire w Uberze?

112 views 3 replies 3 participants last post by  Duane Mitchell  
#1 ·
Znam Lyft, nie możesz dać przejazdu w New Hampshire, jeśli jesteś kierowcą z Massachusetts. Ale dzisiaj pojechałem do New Hampshire i przesiadłem się na Ubera, a pozwoliło mi to tylko na dostawę, bez UberX. Czy to coś nowego? Dlaczego więc pozwolimy kierowcom z NH jeździć w Massachusetts?

#3 ·
Shyt jest głupi, inne stany mogą przyjeżdżać i jeździć masowo, ale my nie możemy jeździć w innych stanach, to jest po prostu do dupy.
Dokładnie mnie to wkurza. Kiedyś nie przeszkadzało mi jeżdżenie z Uberem do New Hampshire, bo mogłem tam jeździć i zarabiać przyzwoite pieniądze, a potem zazwyczaj wracać z New Hampshire do lotniska Logan.

#4 ·
Wykonałem kilka zleceń w Hampton Beach tego lata i to tylko na kilka godzin. Zjadłem kolację w Seabrook, NH i włączyłem aplikację, ale nie działała. Pojechałem 300 jardów z powrotem do MA i zadziałała. Dostałem zlecenie z powrotem przez granicę i od tamtej pory działała. Ogólnie rzecz biorąc, nie sądzę, żeby tam działała.